Aviatize vanaf 1 oktober

Beste KFC leden,

Enige tijd geleden heeft Skylegs besloten om de ondersteuning van hun programma voor wat betreft “General Aviation” stop te zetten tegen het einde van dit jaar.
We zijn blij jullie te kunnen aankondigen dat we vanaf 1 oktober gebruik zullen maken van een nieuw reservatie systeem “Aviatize Pro“.

De voorbereidingen zijn gemaakt en we opteren ervoor om te starten met het nieuwe systeem op 1 oktober 2021. De facturatie van september zal nog gebeuren via het Skylegs programma.

De functionaliteiten die we van Skylegs kennen worden volledig afgedekt binnen Aviatize Pro waardoor de overstap geen probleem zal zijn.

Er zal wel 1 grote verandering van jullie verwacht worden namelijk het zelf ingeven van de Hobb’s tellerstanden. Dit was een mogelijkheid die ook al voorzien was bij Skylegs maar slechts enkele piloten maakten daar gebruik van. Nu zal iedereen dit moeten doen.

Er werd een webinar georganiseerd over het gebruik van Aviatize. De webinar kan je hieronder herbekijken of via het YouTube kanaal van de KFC.

We houden er ook aan om Harald Denolf en zijn team van Skylegs te bedanken voor de fantastische service die we steeds van hen hebben gehad.

Om in te loggen in Aviatize heb je normaal een uitnodiging ontvangen per mail, op het mailadres dat gekend is in Skylegs. Mocht je problemen ondervinden kan je een mail sturen naar info@kfc.be en we proberen het op te lossen.